Proteste. Zoană, europarlamentar: Două motive care scapă Opoziției din România

 România
România

Lipsa de patriotism se vede mai bine de la Bruxelles, consideră europarlamentarul Gabriela Zoană.

"Ca europarlamentar observ îndeaproape lipsa de patriotism a unor colegi români care nu pierd absolut niciun prilej pentru a lovi în țara care i-a trimis în Parlamentul European pentru a-i apăra imaginea şi pentru a lupta pentru interesele ei.", a declarat europarlamentarul Gabriela Zoană.

"Când jandarmii români au folosit tunurile de apă împotriva protestatarilor violenți care încercau să forțeze intrarea în clădirea Guvernului României, câțiva europarlamentari al căror nume nu vreau să-l mai pomenesc, mânați de intenții anti-naționale, au solicitat punerea în discuția Parlamentului European săptămâna viitoare la Strasbourg, a modului de intervenție a jandarmeriei române şi activarea unor măsuri împotriva țării pe motiv că la noi nu se respectă statul de drept. În loc să ne concentrăm pe interesele de țară, noi, ceilalți europarlamentari de bună credință trebuie să luptăm să ne protejăm țara de cei care o denigrează neîncetat.

Acelaşi scenariu al intervenției în forță jandarmeriei s-a repetat, de această dată în Belgia - împotriva protestatarilor care intenționau să intre în Parlament au fost folosite gaze lacrimogene şi tunuri de apă, chiar au existat și acte de violență. Niciun europarlamentar belgian nu a solicitat sancțiuni împotriva țării sale, din două motive care scapă, se pare, europarlamentarilor Opoziției din România - primul este patriotismul, pentru că nimeni nu loveşte în țara în care s-a născut şi care l-a trimis în Parlamentul European, şi al doilea este faptul că astfel de intervenții respectă procedurile legale", a transmis Gabriela Zoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel