Proteste VIOLENTE în India. De Ziua Republicii, fermierii au încercat să oprească desfășurarea unei parade militare

Proteste VIOLENTE în India. De Ziua Republicii, fermierii au încercat să oprească desfășurarea unei parade militare  /  Sursă foto: Pexels
Proteste VIOLENTE în India. De Ziua Republicii, fermierii au încercat să oprească desfășurarea unei parade militare / Sursă foto: Pexels

În New Delhi, de Ziua Republicii, agricultorii au recurs la proteste violente. Poliţia a recurs la gaze lacrimogene împotriva manifestanţilor.

Proteste violente în India, de Ziua Republicii. Zeci de mii de fermieri, dintre care mulţi cu tractoare au încercat să oprească desfăşurarea unei parade militare, organizate la New Delhi. Protestatarii au distrus baricadele ridicate de forţele de securitate, iar poliţia a recurs la gaze lacrimogene împotriva manifestanţilor furioşi.

Într-un final, parada din centrul oraşului s-a desfăşurat fără incidente. Dimensiunea acesteia, inclusiv numărul de spectatori autorizaţi, a fost redusă în acest an din cauza pandemiei de COVID-19.

Zeci de mii de agricultori au aşteptat această zi pentru a acorda o importanţă mai mare protestului lor împotriva reformelor destinate liberalizării pieţei agricole. Încă începând din noiembrie, şiruri lungi de tractoare au fost dislocate pe numeroase magistrale ce duc spre capitala indiană, informează Publika.md.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel