Proteste. Tudor Chirilă: Problema se pune greșit

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

„Există tendința de a minimaliza importanța protestelor. La ce sunt bune protestele că nu s-a schimbat nimic? La ce e bun ieșitul în strada că ăștia tot nu pleacă. Cred că problema se pune greșit”, a precizat Tudor Chirilă.

„Ce am fi avut fără proteste?”, întreabă Tudor Chirilă pe Facebook. „Păi, simplu”, continuă acesta, „o țară confiscată mult mai repede și aproape în totalitate. O țară în care ei și-ar fi trecut modificările legislative în liniște. Fără să-i arate nimeni cu degetul. Ori faptul că au fost proteste i-a făcut să se grăbească, să facă mișcări greșite, să manipuleze grosolan pentru că s-au grăbit sub presiunea publică. Și asta i-a făcut să facă greșeli. Greșeli pe care lumea le VEDE. Protestele au făcut ceea ce trebuie să facă orice protest. Au expus niște șarlatani care nu s-au ținut de cuvânt nici măcar față de electoratul lor. Le-au arătat că nu suntem proști și că îi vedem”.

„Tot ce au oferit ca să cumpere bunăvoința unui popor fără educație financiară se va face apă”, a mai transmis, duminică, pe Facebook, Tudor Chirilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel