Proteste. Tudor Chirilă: Problema se pune greșit

Rodica Mitu / 21 oct 2018 / 16:57 Salveaza PDF Comentarii
Tudor Chirilă
Descriere foto: Tudor Chirilă

„Există tendința de a minimaliza importanța protestelor. La ce sunt bune protestele că nu s-a schimbat nimic? La ce e bun ieșitul în strada că ăștia tot nu pleacă. Cred că problema se pune greșit”, a precizat Tudor Chirilă.

„Ce am fi avut fără proteste?”, întreabă Tudor Chirilă pe Facebook. „Păi, simplu”, continuă acesta, „o țară confiscată mult mai repede și aproape în totalitate. O țară în care ei și-ar fi trecut modificările legislative în liniște. Fără să-i arate nimeni cu degetul. Ori faptul că au fost proteste i-a făcut să se grăbească, să facă mișcări greșite, să manipuleze grosolan pentru că s-au grăbit sub presiunea publică. Și asta i-a făcut să facă greșeli. Greșeli pe care lumea le VEDE. Protestele au făcut ceea ce trebuie să facă orice protest. Au expus niște șarlatani care nu s-au ținut de cuvânt nici măcar față de electoratul lor. Le-au arătat că nu suntem proști și că îi vedem”.

„Tot ce au oferit ca să cumpere bunăvoința unui popor fără educație financiară se va face apă”, a mai transmis, duminică, pe Facebook, Tudor Chirilă.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26