Proteste #rezist. Radu Herjeu: Până când? Dragnea nu vrea și el să cadă?

Roxana Neagu / 12 iul 2018 / 09:53 Salveaza PDF Comentarii
Radu Herjeu
Descriere foto: Radu Herjeu

Radu Herjeu, membru CNA și fost jurnalist, scrie, pe blogul său, despre protestele din Piața Victoriei. 

”S-a luat act în ultimele zile (de unii cu satisfacție, de alții cu frustrare) de scăderea drastică a numărului celor care mai răspund la apelurile internautice de mobilizare în piață împotriva "ciumei roșii". De la o sută și ceva de mii câți erau la apogeul mitingurilor de anul trecut, abia dacă se mai strâng câteva sute, poate una-două mii în zilele mai încărcate mediatic.” constată Radu Herjeu.

Neînțeleșii merg la festival

Cât despre motivele ”retragerii” din Piața Victoriei, Radu Herjeu scrie că sunt unii protestatari ”Sătui să facă bine cu de-a sila unei națiuni ingrate și înapoiate, unii s-au resemnat cu un aer aristocratic a la Țuțea, refuzând să mai piardă atâtea ore din viață pentru niște idioți și lăsând plebea impură să moară pe mâna ei. Vrea corupți, să fie sănătoasă, noi avem iphoanele noastre și vacanțele noastre corporatiste achitate pe internet. (...) Alții s-au plictisit, pur și simplu! În fond, și smartphoanele se schimbă o dată pe an. Adică e cool așa, la petrecere câmpenească, strigăm, țopăim, cântăm, înjurăm, facem proiecții cu luminițe, beculim cu telefoanele, spânzurăm manechine, agităm mânuțe sau cătușe centenare de carton, ne mai împingem cu jandarmii, mai traversăm repetat și ilegal câte o trecere de pietoni... Dar până când? Adică Dragnea ăsta nu vrea și el să cadă, că a venit vara și avem bilete la Neversea sau Untold?”. 

Salvatorii din Piața Victoriei

Totodată, ar mai exista o categorie salvatoare ”formată din oameni cărora au început să le sune găunos sloganurile repetate la infinit, care n-au mai putut trage obloanele intelectului în fața dovezilor aproape zilnice privind abuzurile/incompetența unei părți a procurorilor. (...) Pe care a început să-i deranjeze că propaganda chiar îi tratează de proști și le toarnă orice minciună garnisită emoțional, cu convingerea că va fi înghițită pe nerăsuflate.”Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26