Proteste #rezist pentru Kovesi. Herjeu: Mărturie sfântă a nevinovăției sale

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu, membru CNA, atrage atenția asupra unei situații cheie, după învinuirea fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi. 

”Să vedem dacă am înțeles bine.

”Singurul dosar din răzbunare, al lui Kovesi”

Toate, dar absolut toate dosarele penale deschise pentru politicieni au la bază buna credință a procurorilor și dorința lor de a curăța țara de neghină. Singurul dosar instrumentat cu rea voință și din răzbunare, menit să elimine puținul bine rămas în țară, e cel făcut doamnei Koveși.

Toate probele strânse de procurori în dosarele de mai sus sunt autentice și obținute legal. Singurele probe false sunt cele care o poziționează pe dna Koveși în locuri unde spune că n-a fost. 

Kovesi, acuzată de un ”ticălos”

Toate delațiunile care au stat la baza (prea) multor dosare sunt absolut veridice și făcute de persoane cu o moralitate desăvârșită. Doar cea care îi creează neplăceri dnei Koveși aparține unui ticălos care vrea să scape de pușcărie.

Toate anchetele penale de până acum au fost "political free", desfășurate de magistrați integri, incoruptibili și imuni la războiul politic. Doar dosarul dnei Koveși e făcut exclusiv din motive politice de niște procurori ticăloși sau incompetenți, care trebuie recuzați.

Singura nevinovată

Toți "penalii" de până acum erau, clar, vinovați, din moment ce procurorii credeau asta. Singura nevinovată până zice un judecător altceva e dna Koveși. Iar dacă judecătorul îndrăznește să spună altceva, e, evident, corupt și cumpărat de politcieni.

Orice spunea până acum un penal în apărarea sa era necredibil, din motive clare. Orice afirmă dna Koveși este, din contră, mărturie sfântă a nevinovăției sale.

Oricine îndrăznea să-și pună întrebări legate de anumite posibile motivații și abuzuri ale procurorilor era un iubitor de corupți, slugă de corupți, sau corupt pur și simplu. Și toți atacau justiția independentă și statul de drept. Fanii exaltați ieșiți în stradă să zbiere în favoarea suspectei Koveși sunt arhanghelii purității care luptă cu ciuma roșie ce a pus mâna pe justiție. Care, evident, nu mai e independentă, deci trebuie atacată cu toată forța.

Mi-a scăpat ceva?” scris Radu Herjeu, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel