Proteste #rezist - Miting PSD, 9 iunie. ”Ocupați Piața Victoriei”

Mișcare de stradă pentru Kovesi
Mișcare de stradă pentru Kovesi

O manifestaţie în Piaţa Victoriei este anunţată pe Facebook, în aceeaşi zi cu mitingul PSD.

 

Sub titulatura "Ziua “Z” - Ocupăm Piața Victoriei!", în organizarea celor care susţin pagina Vocea Străzii este anunţată o altă manifestaţie în Piaţa Victoriei:

Acesta este textul prin care sunt chemaţi oamenii la protest:

"Români, nu vă lăsați călcați in picioare de ciuma roșie! Este dreptul nostru legal să protestam sâmbătă. Veniți din toată țara și Ocupați Piaţa Victoriei! Nu vă fie teamă şi nu vă lăsați intimidați! Nu facem altceva decât să apărăm Justiția protestând pașnic. Protestul este legal, notificat la Jandarmerie.

PROTESTATI PAȘNIC!
FARA ACTE DE VIOLENŢĂ!
Fiecare va raspunde în faţa legii pentru faptele sale!' este mesajul de pe facebook, care se încheie şi cu un îndemn: "Vă rugăm să distribuiţi masiv acest eveniment, în grupuri și pe paginile dumneavoastră. Iar sâmbătă, ne vedem în piață!"

La rândul lor, cei de la #rezist anunţă pe pagina lor:

"SĂ FIE CLAR: În Piața Victoriei, zilnic între orele 18:00 și 23:00 există un protest notificat de către protestatarii #rezist.

Drept urmare multiplul cercetat penal, infractorul condamnat Liviu Dragnea are dreptul fie să facă miting în Piața Victoriei dar în afara intervalului orar 18:00 - 23:00, fie să își caută alt loc pentru miting, de preferat la el in Teleorman.

Sâmbăta, 9 iunie 2018, în Piața Victoriei e protest #rezist, orice altă manifestație in zonă și in intervalul orar este ilegală!

NU CEDĂM, NU DĂM ÎNAPOI, PUNCT."

În acelaşi timp, cei de la Insistam pentru Romania Demna, #insist, anunţă proteste sâmbătă, între 18.00-23.00:

"Avem notificare de protest in Piata Victoriei !
Un partid de Guvernare-psd, cu o majoritate covarsitoare in Parlament, care si-a demis intr-un an 2 Guverne, face miting de sustinere pentru cel mai umil si incompetent Guvern din istoria Romaniei, ce urmaresc oare ?
In 1990 Iiescu, Petre Roman si fsn-ul, in aceleasi conditii politice, faceau un mare miting de sustinere a reformei propuse de Guvern, Romani au stat pasivi...a urmat distrugerea economiei si a industriei.
In 1989 Ceausescu si pcr, faceau miting de sustinere, dar Romanii au cerut altceva si pcr a disparut.
Ramanem pasivi sa ne judece istoria ca in 90, sau iesim mai multi ca ei cum s-a intamplat in 89 sa le spunem simplu DEMISIA !
Avand in vedere ca avem notificare de protest in fata Guvernului, orice adunare de sustinere a Guvernului psd+alde in acest loc este ILEGALA fiind contramanifestatie !"

Vezi şi: PSD a stabilit ora și locul marelui miting

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel