PROTESTE POLIȚIȘTI. Dumitru Coarnă: 10.000 de polițiști, în stradă

Polițiștii ar putea să iasă în stradă să protesteze. Dumitru Coarnă, liderul sindicaliștilor din Poliție, a anunțat că peste două săptămâni 10.000 de polițiști ar urma să iasă în stradă. 

PROTESTE POLIȚIȘTI. Dumitru Coarnă a spus că 25.000 de oameni sunt lipsă în MAI. 

PROTESTE POLIȚIȘTI. Liderul sindicaliștilor din Poliție subliniază că ministrul de Interne, Carmen Dan, refuză dialogul. El a afirmat că încă are răbdare, dar a dat de înțeles că va vorbi în curând. 

PROTESTE POLIȚIȘTI. Tot el, Dumitru Coarnă, a afirmat că 10.000 de polițiști sunt pregătiți să iasă în stradă peste două săptămâni. 

PROTESTE POLIȚIȘTI. Nu este primul avertisment al lui Dumitru Coarnă. El a scris recent, pe Facebook, că ”Guvernul Grindeanu respectă legea selectiv, respectă doar `munca și contribuția fiecărui om din sistemul de învățământ.` Premierul Grindeanu are toată `deschiderea`, pentru APLICAREA SELECTIVĂ a legii. Este foarte bine că acest guvern a găsit soluții pentru sănătate și învățământ, mă bucură acest lucru, dar de SISTEMUL DE APĂRARE SIGURANȚĂ ȘI ORDINE PUBLICĂ a auzit premierul Grindeanu, de POLIȚIȘTI, MILITARI ȘI PERSONALUL CONTRACTUAL DIN ACEST SISTEM, a auzit, se pare că nu. Doamnele ministru: Carmen Dan, Olguța Vasilescu, nu înțeleg că în acest mod nu se mai poate, că efectiv depășesc limita și că există o stare de tensiune în MAI, că în fapt suntem ABUZAȚI fără motiv. Singura noastră vină este că le acordăm respect și încă mai răspundem la comenzile lor, de cele mai multe ori `COMENZI ILEGALE.` În opinia mea, conflictul de muncă a fost deschis, este clar vom marca ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE prin ample acțiuni de protest și nu numai. TREBUIE SĂ STRÂNGEM RÂNDURILE și să le arătăm că suntem o forță. Acești guvernanți trebuie OBLIGAȚI să respecte legea, trebuie OBLIGAȚI să aplice UNITAR legea, nu ARBITRAR. Vă solicit mobilizare maximă, fără teamă, fără rușine. Nu CERȘIM de la ei nimic, nu dorim decât răsplata muncii noastre și respect pentru lege, dacă nu sunt capabili de aceste lucruri, DACĂ NU APLICĂ UNITAR LEGEA, SĂ PLECE, noi nu tolerăm ABUZUL la infinit.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel