Proteste Piața Victoriei. Protestatarii se duc la Parlament

Imagine de la protestul de miercuri din Piața Victoriei
Imagine de la protestul de miercuri din Piața Victoriei

Peste 200 de persoane au protestat astăzi în Piața Victoriei. După câteva ore petrecute la Guvern, protestatarii se îndreaptă spre Parlament. 

Ploaia nu a fost un impediment pentru protestatarii care au fost prezenți din nou în Piața Victoriei. Dacă la ora 17:00, numărul de manifestanți se apropia de 30, spre orele 19:00, numărul lor a trecut de 200. 

Printre cei care au protestat s-a aflat și Tudor Chirilă, care a postat un filmuleț pe contul său de socializare. 

După câteva ore în care au stat în Piața Victoriei, protestarii au decis să meargă către Parlament. Înarmați cu vuvuzele și cu pancarte, ei se îndreaptă gălăgios către sediul legislativ, acolo unde urmează să continue protestul. 

Protestul a fost convocat pe facebook.

Duminică e ziua în care trebuie să le spunem parlamentarilor, mai tare decât oricând: #VĂVEDEM! Și trebuie să îi facem să înțeleagă că, atunci când vor vota în plen amendamentele lui Șerban Niculae și Traian Băsescu (de fapt resuscitarea OUG 13), ochii noștri vor fi ațintiți asupra lor. Unii dintre ei au impresia că, dacă nu suntem în fața lor fizic înseamnă că nu suntem atenți. A venit vremea să le arătăm că nu e așa. De aceea, vă invităm să aduceți cu voi, la protest, o fotografie. Poate fi și de când erați mai tineri, poate fi și din profil, important e să vă reprezinte. Le prindem pe toate de gardul Palatului Parlamentului. "Zidul #VăVedem" va fi primul lucru pe care parlamentarii îl vor vedea luni, atunci când vor sosi la ședința de plen. Și vor ști că mii de oameni sunt, încă, acolo. Sfatul nostru e să prindeți fotografiile cu scotch de partea metalică sau să le sprijiniți de zid. În acest fel, nu putem fi acuzați de distrugere, iar imaginea finală va fi una de maxim impact, au scris organizatorii pe pagina de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel