Proteste Piața Victoriei. Percheziții de amploare pentru tulburarea ordinii publice

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au afectuat percheziții într-un dosar de ultraj, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice deschis după protestele din Piaţa Victoriei.

Potrivit sursei citate, percheziţiile au fost efectuate în baza unor mandate emise de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1.

"În cauza având ca obiect infracţiunile de ultraj (agresiune asupra a doi lucrători de jandarmerie), nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (sustragerea unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, la data de 23 august 2018 au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti', se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Persoanele la care au fost efectuate percheziţiile domiciliare sunt audiate, la sediul Poliţiei Capitalei, de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Vezi și: Prefectul Capitalei, audiat de procurori în cazul protestelor din Piața Victoriei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel