Proteste Piața Victoriei. Manifestanții scandează împotriva Guvernului. VIDEO

Protest
Protest

Protestatarii #Rezist au ieșit din nou în Piața Victoriei. Aproximativ o sută de persone scandează împotriva Guvernului. 

UPDATE: Protestul s-a încheiat în jurul orei 22:00. 

Protestul a început cu intonarea imnului României. Protestul a fost anunțat pentru ora 19:00, însă oameni suficienți pentru începerea scandărilor au fost suficienți aproape de ora 20:00.

Subiectul abordat de protestatari în această seară se referă la legile justiției. În piața Victoriei au fost dizlocate și efective de jandarmi care să asigure ordinea în zonă. 

Iată mesajul cu care manifestanții au fost îndemnați să vină la protest: 

 ”Ne fură la benzină, la TVA, ne fură educația copiilor, ne fură sănătatea, pensiile, ne fură asfaltul și șoselele, ne fură pădurile, ne fură munții și minele, ne fură apele, ne fură Dunărea cu insule cu tot, ne fură VIAȚA, ne fură TOT! Vor să ne fure și dreptul la o justiție liberă și independentă! Români, ne-am săturat! Ne vrem viața înapoi! Vrem oameni competenți la conducerea țării. Fără penali în politică! Vrem justiție liberă și independentă, nu corupție. Haideți să ne apărăm drepturile! Cu cât suntem mai mulți, cu atât suntem mai puternici!” scrie în descrierea evenimentului ”Ne-am săturat cât ne-ați furat”, se arată în mesajul de pe facebook. 

Iată imagini live de la protest: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel