Proteste Piața Victoriei. Codin Maticiuc: Această postare e sinucigașă

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a făcut comentarii legate de protestele recente care au avut loc în țară.

”România mea e împărțită-n două. Asta se întâmplă acum. Și eu ma simt cumva la mijloc. Astea sunt gândurile unui baiat care nu e anti-PSD doar din principiu, care nu a mers încă in piața, așteaptă doar momentul potrivit”, și-a început astfel mesajul publicat pe Facebook Codin Maticiuc.

”Am fost de acord cu ieșirea in strada după Colectiv, ceva trebuia sa se întâmple. Ceva. Orice. Chiar dacă capetele căzute atunci nu erau direct vinovate. Legea cu "propria răspundere" a funcționat pe toate guvernările. Am fost de acord cu ieșirea in strada împotriva OUG 13 pentru ca legi importante ce vizează justiția ar trebui sa treacă totuși prin furcile caudine ale parlamentului chiar dacă era evident ca rezultatul era același. Celelalte ieșiri eu nu le-am înțeles căci nu știu ce se poate obține concret. Si nici măcar ce se cere n-am înțeles. Și eu as vrea ceva concret. Jos Dragnea? De unde? Din propriul partid? Cred ca asta sunt îndreptățiți sa strige doar membrii PSD. Jos guvernul Dancila? Doar ca PSD sa formeze altul și asta sa ducă la instabilitate politica?

Maine as ieși in strada dacă toți am striga in cor ca vrem un sistem de sănătate mai bun. Și n-as pleca acasa pana n-ar negocia cineva din guvern (orice culoare ar avea el) cu reprezentanții străzii (by the way, cine sunt ei?) și sa propună soluții clare”, a transmis acesta.

”Singura soluție sunt alegerile, când vor veni. Deși v-am spus ca nu vad nici atunci izbăvirea. Pana atunci? Cereri concrete, pe care sa le rezolvam one by one. Ma bucur când vad oameni in piața, chiar dacă mi se par lipsiți de un scop concret. Și va spun de ce: pentru ca asta e adevarata democrație. Chiar dacă majoritatea a votat și conduce, minoritatea poate vocifera. Asta e bine”, consideră Maticiuc.

”Statul paralel? Există”

”Statul paralel? Exista. Depinde doar cum îl definim. Faptul ca toți rezistenții sunt frumoși și pașnici si ca ultrașii si violenții sunt trimiși de PSD cred tot cam atât cât cred ca s-au luat bani pe câini demonstratari de la Soros”, a scris acesta pe Facebook, precizând la final că ”această postare este una sinucigașă. Menită să-mi atragă ura deopotrivă a pesedistilor și a rezistentilor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel