Proteste OUG 7. Decizie de ultimă oră a magistraților din București

Alexandru Ichim / 26 feb 2019 / 18:10 Salveaza PDF Comentarii
Justiție
Justiție

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti au hotărât solidarizarea de principiu cu acţiunile colegilor magistraţi - judecători şi procurori împotriva adoptării OUG nr. 7/2019.

În cursul zilei de astăzi a avut loc Adunarea Generală a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care, cu unanimitate de voturi, a hotărât solidarizarea de principiu cu acţiunile colegilor magistraţi - judecători şi procurori împotriva adoptării OUG nr. 7/2019.

De asemenea, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, cu unanimitate, şi-au însuşit conţinutul Hotărârii nr. 95/20.02.2019 a Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii privind adoptarea OUG nr. 7/2019.

De asemenea, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, inclusiv membri ai Asociaţiei Procurorilor din România, şi-au exprimat dezacordul cu privire la opinia exprimată public de către această asociaţie privind ordonanţa pe legile justiţiei.

 

Vezi și: 

Aeroportul viitorului. Turn virtual de control. Vezi cum va arăta

Michael Bolton susține două concerte în România. Vezi unde


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28