PROTESTE. Mircea Badea, replică pentru Maia Morgenstern și Nicușor Dan. ”Am o VESTE FOARTE PROASTĂ”

Mircea Badea
Mircea Badea

Realizatorul emisiunii ”În Gura Presei” de la Antena 3, Mircea Badea, a comentat răspunsul lui Nicușor Dan, președintele USR, cu privire la legea grațierii, dar și postarea actriței Maia Morgenstern, care recunoaște că nu știe absolut nimic despre OUG 13. El le-a dat o veste proastă. 

Nicușor Dan fusese întrebat de ce USR este împotriva Legii grațierii (nu OUG, legea din Parlament- n.r.). Mircea Badea a spus, după răspunsul liderului USR: ”Ce aș putea eu, sau dvs sau oricine să vorbească despre abuzul în serviciu cu Nicușor Dan, ce să-i explici astfel încât să și ajungă la el?”. 

Maia Morgenstern, la PROTESTE, din lipsă de informare

”Celor ce mă acuză că nu știu (sau că mă las manipulată): Așa e. Nu am citit "ordonanța" (nici aia nouă, nici aia veche). Și chiar dacă am încercat, probabil că n-am înțeles mare lucru. Dar nici nu mi-a explicat nimeni (da, am nevoie.... e o crimă???????). Mai curând o bătaie de joc. Am avut parte de dispreț. Și indiferență. Și „ignore".... și un fel de "așa e, că zic io". M-ai înșelat Celor care mă acuză de lipsă de recunoștință ("V-a dat salarii...etc"):

E ca în căsnicie. Te-am prins că mă înșeli. "Ce țipi, dragă, atâta? Că ți-am luat și ție parfum! Nu mai urla, că te-am dus în concediu la Halkidiki!" Dar m-ai înșelat. Și divorțez. Mă despart. M-ai înșelat "Nu e bine, mamă!" – îmi spun oameni ce mă iubesc și pe care îi respect la rândul meu. „O să vezi tu...." Probabil că parfum nu mai văd eu, dar voi respira aer curat” a scris Maia Morgentern pe Facebook. 

Mircea Badea: ”Am o veste proastă”

Realizatorul emisiunii ”În Gura Presei”, Mircea Badea a comentat, în emisiunea de miercuri seară: ”Cum? Eu zic că suntem bine, nu? Atunci, cu toată dragostea și respectul pentru cariera Maiei Morgenstern și pentru carisma dlui Nicușor Dan, ce ar putea un om, orice om de pe această planetă, să explice în legătură cu abuzul în serviciu celor doi, astfel încât să și ajungă la domniile lor. Eu cred că e imposibil. Absolut imposibil! Pentru noi ceilalți, care suntem alfabetizați, care știm să citim, totuși, să știți că nu e vorba de chirurgie pe creier, nici despre fizică cuantică, e un rahat de text de lege despre infracțiune de serviciu. Refrenul este corupția, corupții. Am o veste foarte proastă- nu o să ajungă, sigur, nici la domnul Nicușor Dan, nici la doamna Morgenstern, care e prea preocupată să protesteze ca să știe în legătură cu ce- dar abuzul în serviciu nu e infracțiune de corupție, scrie clar în Codul Penal. (...) Infracțiunile de corupție sunt doar patru. Iohannis are mai multe case decât sunt infracțiunile de corupție în Codul Penal. Sunt patru, și anume: darea și luarea de mită, traficul de influență și cumpărarea de influență. Abuzul în serviciu este infracțiune, ce să vezi, de serviciu. Lozincile astea `scapă corupții`, `scapă hoții` sunt penibile. `S-a legitimat hoția sub 200.000` e o aberație”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel