Proteste mineri. Oana Lovin plânge în direct. ”Trimite-ți o SALVARE. Acum! Sunt în pericol de moarte”

Oana Lovin a cerut cu disperare ca o ambulanță să meargă la Mina Lupeni pentru a verifica starea de sănătate a oamenilor blocați în subteran. 

Oana Lovin s-a arătat revoltată de situația minerilor de la Lupeni și a început să plângă în direct la România TV când și-a amintit de tatăl său care a fost miner. Mai mult, ea a cerut cu disperare autorităților să trimită o ambulanță pentru a-i verifica pe mineri. 

VEZI ȘI: Miron Cozma, după protestele minerilor din Valea Jiului: Președinte Iohannis, să te duci în mină

”Pentru mine este un subiect foarte sensibil, mai ales tata care ne pupa seara înainte să plece la schimbul de noapte, ne pupa pe frunte pentru că nu știa dacă ne va mai vedea a doua zi. El a fost și în echipa de salvare și de câte ori se întâmplau accidente stăteam cu frica în sân să nu se întâmple ceva mai rău. Tata a fost și lider de sindicat alături de domnul Miron Cozma pe care îl respect enorm, a fost și șef de sector și a ajutat mereu. Ca tata sunt și cei 100 de mineri care sunt blocați în Mina Lupeni și care se sacrifică nu doar pentru ei ci pentru toți minerii care sunt victimele acestui sistem și a acestor nenorociri. Nu este prima oară când minerii nu își primesc asta la timp. Când se întâmplă asta minerii dau iama în IFN-uri. Cele mai multe IFN-uri sunt în Valea Jiului. Mineri care și-au pierdut apartamente pentru credite de 2.000 de lei. Nici până azi nu s-au reglementat aceste IFN-uri. Nici până la ora asta nu s-a trimis o salvare să-i verifice pe acei mineri. Unde sunt guvernanții? Unde este Cîțu? Oamenii ăștia ne disprețuiesc de-a dreptul. Sunt puși acolo să managerieze resursele țării. Acesta este mesajul: demisia acestui Guvern și trimiteți acum, în ultimul ceas, o salvare să-i verifice pe acei mineri pentru că sunt în pericol de moarte”, a declarat Oana Lovin. 

VEZI ȘI: Prefectul de Hunedoara, cu ȚIGARA în MINĂ. Șoșoacă: I-a aruncat din mână bricheta unul dintre ortaci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel