Proteste MASIVE anti-restricții în Berlin. Germania Angelei Merkel e în fierbere - VIDEO - UPDATE

Angela Merkel
Angela Merkel

Mii de persoane înarmate cu cratițe și fluiere s-au strâns miercuri în centrul Berlinului pentru a protesta împotriva planurilor guvernului Angelei Merkel de a-și acorda mai multe puteri pentru a impune restricțiile menite să prevină răspândirea cOVID-19, transmite Reuters.

UPDATE

Au izbucnit violențele pe străzile din Berlin, între miile de protestatari și forțele de ordine!

VIDEO:

Știrea anterioară

VIDEO:

Potrivit RT, proiectul de lege prevede un nou paragraf intitulat „Măsuri speciale de protecție pentru combaterea coronavirusului Sars-Cov-2”, cu specificități privind restricțiile în spațiile private și publice, obligația de a purta mască ce trebuie să acopere gura și nasul, restricții de călătorie și interdicții comerciale sau comerciale.

Situaţia legată de coronavirus este în continuare foarte gravă în Germania, chiar dacă numărul infectărilor nu mai creşte atât de repede, a declarat marţi cancelarul Angela Merkel, după ce liderii federali şi de landuri au amânat până la 25 noiembrie luarea unei decizii privind noi măsuri de izolare, relatează Reuters.

VEZI ȘI Proteste URIAȘE în Germania. Nu se dau bătuți! - VIDEO

Mai mult, nemții au fost avertizați zilele trecute că ar putea urma încă aproximativ cinci luni de restricții dure până la relaxarea măsurilor anti-Covid. Avertismentul vine de la membrii Guvernului de la Berlin care avertizează că măsurile ar putea fi înăsprite.

Germania a impus la 2 noiembrie un 'lockdown' mai uşor pentru o lună, în încercarea de a ţine sub control al doilea val al pandemiei, care afectează mare parte din Europa.

VEZI ȘI PROTEST uriaș anti-restricții în Germania. Merkel, luată la țintă - video

Barurile şi restaurantele sunt închise, însă şcolile şi magazinele au rămas deschise. Merkel a propus măsuri suplimentare, cum ar fi obligativitatea de a purta mască la şcoală şi reducerea numărului de elevi la clasă, şi le-a cerut germanilor, atât populaţiei adulte, cât şi copiilor, să limiteze contactele sociale la o singură familie sau la un singur prieten.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel