Proteste în Piața Victoriei. Korpos, după o declarație lui Chirieac: Cred că glumiți

Manifestațiile de duminică seara par să aibă o țintă precisă și sunt coordonate de personaje necunoscute, însă nu este foarte clar pentru ce au ieșit protestatarii în Piața Victoriei.

Situația a fost comentată de analistul politic Bogdan Chirieac, în studioul România Tv, duminică seara:

”Oamenii aceia protestează pentru Justiție și statul de drept. Ce doresc dânșii? Repunerea în funcție a procurorului Portocală? Fiindcă și eu aș manifesta pentru același lucru. Ăla este un om extraordinar, care nu și-a facut decât datoria și mă gândesc că mă pot alătura protestului”, a spus Chirieac.

”Cred că glumiți...”, l-a întrerupt Korpos.

”Eu glumesc? Păi întrebați Parchetul General. Un an ați tot dat filme și nu a început nicio anchetă. Cum o să glumesc eu? Deci vă întreb: oamenii aceia vor înapoi protocolul Înalta Curte - SRI? Sau îl vor înapoi în funcție pe procurorul Portocală? Vă întreb. Pușcărie 6 luni și apoi achitare împotriva ”ticăloasei” Mariana Rarinca ce a comis fapte, a fost achitată și au băgat-o în vacanța judecătorească înapoi s-o bage la pușcărie? Protestează în favoarea grevei procurorilor, știind că este interzis de lege să protestezi ca magistrat?” a exclamat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel