Protest în frig, Piaţa Victoriei, vineri

În jur de 100 de persoane au protestat şi vineri în faţa sediului Guvernului.

Circa 100 de persoane au protestat vineri în faţa sediului Guvernului în legătură anunţul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, privind începerea procedurilor de revocare a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Oamenii prezenţi în Piaţa Victoriei au scandat 'Codruţa, nu uita, strada e de partea ta', 'CCR, sluga PSD', 'Nu scăpaţi, nu scăpaţi', 'Justiţie, nu corupţie', 'PSD, ciuma roşie'. De asemenea, protestatarii au afişat pancarte pe care se putea citi 'DNA, noi suntem arma ta', Obosiţi, dar tot aici', 'Tudorel, demisia', 'Je suis Kovesi' şi au fluturat steaguri tricolore.

Manifestarea s-a desfăşurat fără incidente iar jandarmii au montat garduri pentru delimitarea zonei de protest de bulevardele înconjurătoare.

[citeste si]

Este cea de-a doua seară în care oamenii au ieşit în stradă, după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat joi că va declanşa procedura de revocare din funcţie a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, pentru acte şi fapte de netolerat într-un stat de drept.

În mediul online a fost anunțat un protest pentru data de duminică, 25 februarie, ora 18.00, atât în BUCUREŞTI, cât şi în SIBIU, în contextul anunțului făcut, joi seară, de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel