Proteste în faţa Casei Albe. Donald Trump laudă Serviciile Secrete şi îl critică pe primarul din Washington

Preşedintele SUA, Donald Trump, laudă Serviciile Secrete pentru modul în care au gestionat protestele din faţa Casei Albe, însă îl critică pe primarul din Washington. 

"Serviciile Secrete Americane au făcut o treabă excelentă noaptea trecută. Nu au fost doar profesionişti, ci şi foarte calmi. Eu eram înăuntru, le-am urmărit fiecare mişcare şi nu mă puteam simţi mai în siguranţă. Au lăsat protestatarii să urle şi să strige cât au vrut, dar de fiecare dată când cineva devenea violent sau încerca să rupă linia, agenţii reacţionau atât de rapid că protestatarii nici nu ştiau ce i-a lovit. Linia întâi era mereu reîmprospătată, ca prin magie, cu agenţi noi. A fost o mulţime mare, organizată profesionist, dar nimeni nu s-a apropiat de gard. 

Dacă ar fi trecut, totuşi, ar fi fost întâmpinaţi de cei mai răi câini şi de cele mai groaznice arme pe care le-am văzut. Abia atunci oamenii ar fi fost cu adevărat răniţi. Le mulţumesc agenţilor,  nu au pierdut controlul. Pe de altă parte, primarul din Washingotn, Muriel Bowser, care cere mereu bani şi ajutor, nu a lăsat poliţia să intervină. Drăguţ", a scris Donald Trump pe Twitter. 

VEZI ŞI Protestele violente din SUA au ajuns în faţa Casei Albe: "Nu ne mai ucideţi!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel