Proteste în țară - Brașov. Principalele intersecții, blocate de tineri și mame cu bebeluși în brațe

Protest Brașov
Protest Brașov

Peste 200 de persoane au ieși în stradă și la Brașov, pentru a protesta față de adoptarea noului Cod penal. Mnaifestanții, majoritatea tineri, dar şi mămici cu bebeluşi în braţe, au blocat mai multe treceri de pietoni nesemaforizate.

Aproape o jumătate de oră, centrul oraşului a fost blocat. Treptat, numărul protestatarilor a crescut la 200 şi aceştia au început să blocheze tot mai multe treceri de pietoni, artere foarte circulate în intervalul orar 16,00-19,00, perturbând totodată şi circulaţia mijloacelor de transport în comun.

Fiecare trecere de pietoni era blocată timp de 10-15 minute, prin deplasări repetate ale protestatarilor de pe o parte pe alta a străzii. Ei au scandat tot timpul Hoţii, Nu vrem să fim conduşi de penali, Ieşiţi din case, Demisia, PSD, ciuma roşie, Dragnea la închisoare, Fără penali la conducerea ţării, au fluierat din vuvuzele şi au fluturat steaguri tricolore.

O persoană din rândul protestatarilor a fost sancţionată cu amendă de 3.000 de lei, potrivit Legii 61/1991, pentru împiedicarea forţelor de ordine publică în exercitarea atribuţiilor de serviciu, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov, Cristi Roşu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel