PROTESTE după schimbarea lui Craina cu Pătrașcu. Herjeu, ironic: E cel care spunea că gazele lacrimogene modifică ADN-ul

Herjeu
Herjeu

Radu Herjeu a reacționat pe contul personal de socializare după numirea noului manager al Spitalului Județean Timiș, Raul Pătraşcu. 

Radu Herjeu a reacționat pe pagina personală de Facebook după ce ieri 100 de angajaţi ai Spitalului Judeţean Timișoara au protestat în faţa unităţii, după ce managerul Marius Craina a fost schimbat din funcţie cu Raul Pătraşcu. 

Protestatarii au scandat "Craina, nu pleca!", "Să vină Craina!", "Haide Craina, Doamne ajută!", "Craina, noi te vrem!", "Craina, unde eşti?".

"Da, da, da! În locul amantelor și pilelor politice, numai oameni competenți! Și cine, serios, ar fi mai potrivit pentru funcția de Director al Spitalului Județean Timiș decât Raul Pătrașcu? Cum, nu știți cine e? E superspecialistul care vorbea despre modificările ADN-ului produse de gazele lacrimogene! Da, da, da! O fi din cauză că au tăiat bani de la Sănătate, de asta nu și-or fi permis altceva", a scris Radu Herjeu, pe pagina de Facebook.

Ce a declarat Raul Pătraşcu în legătura cu modificările din ADN provocate de gazele lacrimogene

Totul vine în contextul în care chimistul Raul Pătrașcu a anunțat anul trecut, după violențele din Piața Victoriei, că gazul folosit de jandarmi, numit pe scurt CS, este nociv, că are efecte, atât pe termen scurt, cât şi mediu şi lung şi provoacă iritaţii grave ale ochilor, pielii, chiar şi după zeci de ore și că are efecte cancerigene, de modificare a ADN-ului.

"Pe termen lung, gaze cu concentrație mare, traume, aici fac o legătură cu studiile care arată că femeile pot pierde sarcini, gazul are efecte de modificare a ADN, sunt efecte cancerigene. Odată metabolizate, pot duce la modificări care pot da naștere unor celule tumorale", a precizat la acea vreme, Raul Pătrașcu, asistent universitar UMF Timișoara, pentru Digi24.

Citește și: Protest la Spitalul Județean Timișoara, împotriva schimbării managerului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel