PROTESTE. Dide vine cu o veste bună și una proastă

Scutaru Cristina / 18 dec 2017 / 16:01 Salveaza PDF Comentarii

Protestatarul Cristian Dide a spus că duminică seară "jandarmii au încercat să blocheze deplasarea spre Parlament și au fost foarte violenți".

"Avem o veste bună și una proastă. Încep cu cea proastă: amenzile nu au încetat și violențele s-au amplificat.

Pe 13 Decembrie eram la intrare în Târgul de Crăciun din Piața Constituției și informam cetățenii despre legile Justiției ce se votează în Parlament. Chiar dacă m-am legitimat și i-am rugat să îmi intocmească procesul verbal pe loc, jandarmii m-au condus la secție alături de Angelica Șerban pentru întocmirea procesului verbal de contravenție.


VIDEO aici. 

Aseară jandarmii au încercat să ne blocheze deplasarea spre Parlament și au fost foarte violenți. Imagini găsiți aici și aici.

Vestea bună este că avansăm cu recursul în interesul legii (pentru a putea protestaîn fața instituțiilor publice fără declarare prealabilă). Citește aici răspunsul Parchetului General.

Avem nevoie în continuare de ajutorul vostru. Continuați să distribuiți și trimiteți linkurile cu petiția și cu fondul pe care îl strângem pentru a angaja avocați care să ne reprezinte în instanță.

Donați pentru a ne ajuta să continuăm demersurile:
http://campanie.de-clic.ro/contestare-amenzi

Distribuiți linkul petiției pentru a strânge mai multe semnături cu care să ne prezentăm și la Președintele Curții de Apel București.
https://campaniamea.de-clic.ro/petitions/proteste-fara-amenzi", a transmis Cristian Dide.


Cristian-Mihai DIDE a inițiat această petiție pe CampaniaMea pe DECLIC. Dacă dorești să inițiezi și tu o campanie pe o temă importantă pentru tine, o poți face cu ușurință aici: campaniamea.de-clic.ro.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22