Urmărește emisiunea live


Proteste Cluj. 10 000 de persoane prezente la manifestație

Protestul din Cluj-Napoca s-a încheiat, duminică noaptea, în jurul orei 22,20, manifestaţia adunând, în total, pe parcursul întregii seri, aproximativ 10.000 de persoane. 

Oamenii au început să se adune în Piaţa Unirii, din centrul oraşului, încă de la ora 19,00, iar în jurul orei 20,00, aproximativ 3.500-4000 de persoane au pornit în marş pe străzile principale, către cartierul Mărăşti. Pe parcurs, ca în fiecare seară de la debutul protestelor, foarte multe persoane s-au alăturat coloanei din mers. Oamenii fie au aşteptat pe drum ca manifestanţii să ajungă în dreptul lor, fie au venit din altă parte şi au ajuns coloana din urmă. 

După un marş de aproximativ o oră şi jumătate, protestatarii s-au întors în centru, au trecut şi prin faţa Prefecturii Cluj şi a primăriei şi apoi s-au oprit în Piaţa Unirii, de unde a pornit iniţial coloana. La întoarcere, de obicei numărul protestarilor a fost din nou mai mic decât pe parcurs, duminică numărul fiind de aproximativ 2.000-3.000, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel