EXCLUSIV  Proteste în fața Parlamentului. VIOLENȚE în stradă. Suporteri din galeria STEAUA, la PROTESTE

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Aproximativ 500 de oameni au ieșit în stradă, în fața Parlamentului, în Parcul Izvor, pentru a protesta împotriva Legilor Justiției. 

UPDATE: Parlamentarii USR ies din Parlament cu lanternele pornite, în semn de solidaritate față de protestatari. Protestatarii scandează și aplaudă parlamentarii USR ieșiți în stradă. Parlamentarii USR, aplauze în fața protestatarilor.

UPDATE: Circulația rutieră a fost blocată din nou de protestatarii care așteaptă ca mașinile deputaților să părăsească Parlamentul.

UPDATE: Au fost date cu gaze lacrimogene pentru a fi eliberat carosabilul. 

UPDATE: Potrivit Digi24, doi protestatari au acuzat șoferul unui parlamentar că a intrat cu mașina în ei, au cerut polițiștilor să verifice alcoolemia și în prezent sunt la poliție, unde dau declarații. Șoferul spune că el era oprit și cei doi s-au izbit de mașină. Este vorba despre șoferului deputatului PSD de Sibiu Ioan Terea. 

UPDATE: Circulația rutieră a fost oprită aproximativ 10 minute, după ce protestatarii au încercat să ocupe și partea carosabilă. În acel moment au fost îmbrânceli cu jandarmii. 

Printre protestatarii există și suporteri din galeria clubului sportiv Steaua, potrivit informațiilor sigure DCNews

Sute de oameni au ieșit în stradă în această seară în fața Parlamentului. Oamenii s-au adunat într-un timp foarte scurt și protestează față de ce s-a întâmplă astăzi în Parlamentul României. Ei sunt nemulțumiți de modul în care s-au desfășurat lucrurile în Parlament, referitor la modificările Legilor Justiției.

Mai bine de 400 de oameni scandează mesaje împotriva puterii precum "Hoţii", "Justiţie, nu corupţie" şi "Dragnea la puşcărie". Protestul a fost inițiat pe o rețea de socializare. 

„Hai in stradă! Apărăm democrația! În acest moment legile Justiției sunt votate în plen. Dezbaterea a fost boicotată și procedurile nu sunt respectate. Suntem în situația în care o gașcă de infractori vor să treacă pe repede înainte legalizarea furtului. Urmăriți liveurile din timpul dezbaterii și dacă considerați că trebuie să ieșiți in stradă ca să apărați statul de drept acum este momentul”, este mesajul în urma căruia au ieșit oamenii în stradă.

Traficul a fost blocat mai bine de zece minute din cauza protestatarilor. Ulterior a fost reluat după ce jandarmii au intervenit, iar protestatarii s-au regrupat în Parcul Izvor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel