Proteste Bruxelles. Românii, avertizați

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află în Belgia că pe 8 decembrie va avea loc la Bruxelles o manifestaţie care va determina perturbări ale circulaţiei rutiere şi ar putea duce la închiderea unor artere şi tuneluri rutiere.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerul Afacerilor Externe, Poliţia Bruxelles anunţă că circulaţia va fi perturbată în special în zona centrală a capitalei şi în Cartierul european, dar pot să apară blocaje ale unor căi rutiere şi în sudul Belgiei, în zona de frontieră cu Republica Franceză. De asemenea, precizează MAE, noi manifestanţii sunt anunţate pe 10 decembrie. Se recomandă utilizarea transportului în comun, consultarea site-urilor www.polbru.be www.stib-mivb.be şi contul de Twitter al Poliţiei Bruxelles.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32(0)23475338, +32(0)23450040 şi +32(0)23441658, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. Românii care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii României la Bruxelles: +32(0)23440854.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea site-urilor http://bruxelles.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" cu informaţii şi sfaturi de călătorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel