PROTESTE 26 noiembrie. Mobilizare masivă pe Facebook

Pe reţeaua de socializare Facebook deja se anunţă organizarea unor proteste pentru data de 26 noiembrie.

Evenimentul a primit numele de "Legile Justiției! Nu scăpați!", un protest fiind anunţat pentru duminică, 26 noiembrie, în Piaţa Victoriei.

Mesaj pe Facebook

"PSD-ALDE intră cu viteză în ultima fază pentru adoptarea Legilor Justiției: calendar accelerat în Parlament, mobilizare masivă în comisii, forțarea procedurilor parlamentare. Ei vorbesc de stat paralel. Realitatea este ca Romania ajunge sa fie un stat capturat.

Cu alte cuvinte, OUG 13 s-a mutat la Parlament, cu același scop: să îi scape pe corupți de Justiție și să îi lase în continuare stăpâni peste bani publici și instituții. Trebuie să îi oprim, încă o dată!

Duminică, ne strângem în fața Guvernului la ora 6 PM, iar la 7 PM plecăm spre Parlament!", se precizează pe Facebook.

[citeste si]

Număr în scădere

Cu toate acestea, numărul persoanelor care ies la proteste a început să scadă. Duminica trecută, peste 2.500 de persoane au protestat la Timişoara, Braşov, Cluj Napoca şi Sibiu, împotriva măsurilor fiscale şi de reformare a justiţiei ale guvernării PSD+ALDE.

Aproximativ 800 de persoane, potrivit organizatorilor, au protestat duminică seara la Braşov, împotriva modificării Legilor justiţiei şi a noilor reglementări fiscale. În jur de 300 de persoane au protestat în Piaţa Unirii şi pe străzile din zona centrală a oraşului Cluj. Protestatarii au purtat bannere şi pancarte cu inscripţii precum 'Uniţi salvăm toată România', 'Suntem cu ochii pe voi'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel