Protestatarul Sandu Matei, rezultat analize: Groaznic. Nu accept milă!

Sandu Matei
Sandu Matei

Protestatarul Sandu Matei, cunoscut drept Sandy, a făcut o mărturisire despre starea sa de sănătate.

”Facebook mi-a adus aminte de o intamplare deprimanta de acum 4 ani. Niste analize proaste ma trimitea la tomograf pentru un RMN, rezultatul fiind groaznic, pentru ca si tatal meu deceda la 50 ani tot de... aceeasi afectiune. O saptamana am fost zombie, cu ganduri necurate. Stiam ca CP poate fi galopant (ca la tata) sau chinuitor cativa ani. De atunci am decis sa nu mai fac investigatii medicale vreodata, sa ma rog doar lui Dumnezeu sa imi dea putere, sa inchei cu bine misiunea pe acest pamant. Ma durea doar ca as putea pleca ,,pa,, fara sa fi facut mai mult decat asi fi putut si ca las 2 copii minori.

Iata ca au trecut 4 ani si habar nu am (nici nu ma intereseaza) daca acele 3,,bubite,, pe plamani sunt bine, doar subconstientul imi mai spunea cateodata ca fumez prea mult, dar este un viciu mult prea placut pentru mine sa ma pot lasa de el. Din lumea civica doar Bot si Tatae stiau de acest mic secret al meu, lui Bot explicandu-i de unde vine determinarea mea de a termina ce am inceput in lupta civica, iar cu Tatae am vorbit pentru ca aveam acelasi lucru tinut secret,  amandoi gemeni nascuti in aceeasi zi cu un trecut ciudat de asemanator.

Scriu aceste randuri si habar nu am de ce o fac, poate ca am sa sterg, poate doar asa vrea Dumnezeu, cert este ca nu accept mila cuiva si sfaturi de complezenta. Fiecare zi este un dar de la Dumnezeu si ma rog LUI ca seara sa ma prinda multumit de ce am facut peste zi.

Decat sa traiesc 100 ani ca o cioara, sa fac umbra inutila pamantului, mai bine 50 ani ca un vultur... numai ca eu, voi fi un vultur fff batran, care promite ca va deranja nemernicii muuulti ani de acum inainte cat timp am un cap sanatos. Asa ca dusmanii sa nu se bucure, pt ca am de gand sa imi vad si stranepotii....”, a fost mesajul lui Sandu Matei.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Dide, evaluare psihologică. Cum arăta testul. Jandarmerie, 193 întrebări la care trebuia să răspundă


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel