Protestatarul Dide, decizie după ce a fost încătușat

După ce a fost încătușat, protestatarul Cristian Mihai Dide a luat o decizie importantă.

"Cristian Mihai DIDE, președintele asociației Evoluție în instituție, va susține o conferință de presă ca urmare a reținerii sale de către agenții Poliției Capitalei (Secția 3), în cadrul căreia va oferi explicații cu privire la incidentele din 13 Aprilie 2018, când agenții Poliției Capitalei au recurs la încătușarea sa, ca urmare a proieției laser sintagmei "#REZIST" în timpul evenimentului Spotlight – Bucharest International Light Festival.

[citeste si]

Conferința va avea loc luni, 16 aprilie 2018, ora 12:00, în fața secției 3 de poliție aflată pe strada Strada General H. M. Berthelot 34, București 010164", a transmis ONG-ul Evoluție în instituție.

Mesajul #Rezist

În timpul festivalului de lumini Spotlight de pe Calea Victoriei din Bucureşti, pe peretele Muzeului de Artă (Palatul Regal) a fost proiectat cu lasere mesajul #Rezist, sloganul protestelor anticorupţie şi anti-guvernare din ultimul an. Bărbatul reţinut este Cristian Mihai Dide, un activist civic implicat în multe din protestele desfăşurate în Piaţa Victoriei în 2017 şi început de 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel