Protestatarul Ceaușescu, LANȚ pentru Orban. GEST INCREDIBIL în direct - VIDEO

Marian Ceauşescu a făcut un gest neaşteptat în timpul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o premierul Ludovic Orban. 

Marian Ceauşescu i-a dat lui Ludovic Orban un lanţ cu care să ferece uşile de la PNL, trimitere la declaraţiile făcute de către Rareş Bogdan, care spunea că nimeni din PSD nu are ce căuta în partid.

"Domnule Orban, anul trecut, în această clădire, Rareş Bogdan spunea: 'ferecaţi uşile PNL-ului ca să nu mai intre nimeni de la PSD'. Vreau să vă ofer acest lanţ pentru că lanţul pe care l-aţi avut era din plastic, iar pesediştii l-au rupt. Vă ofer acest lanţ cu care într-adevăr să ferecaţi uşile. Luaţi-l, vă rog! Şi un lacăt cu care să închideţi", i-a transmis Marian Ceauşescu.

"Mie nu-mi plac lanţurile, îmi plac cheile", i-a răspuns Ludovic Orban. El a ținut să-l asigure pe protestatar că „ușile partidului sunt închise”.

Săptămâna trecută trei parlamentari au demisionat din PSD, iar aproape o sută de foși primari PSD candidează din partea PNL. Ludovic Orban a evitat să spună dacă foștii parlamentari PSD ar putea candida din partea liberalilor.

actualizare

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel