Protestatara Angi Șerban, primul mesaj după ALEGERI: Sunt fericită!

Angi Șerban / Foto Facebook
Angi Șerban / Foto Facebook

Protestatara Angi Șerban a transmis, luni dimineață, un mesaj după alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. 

„M-am trezit devreme tare astăzi, cu altă dispoziție decât aia pe care o aveam când am mers la somn. Până la urmă sunt fericită! Nu dau pe-afară de bucurie, dar sunt. Mai sunt încă oameni care ies la vot, care votează cu capul!  Ei sunt eroii mei și motivația să nu-mi fac încă bagajele și s-o tai la sănătoasa”, a scris, pe Facebook, Angi Șerban, adăugând ulterior: „Da, prezența a fost scăzută, dar totuși arată altfel paleta de culori. Da, nici cu restul nu sunt împăcată, dar s-a mai împărțit un pic treaba.”

„Ăștia suntem, fie că ne place sau nu! (...) Te strâng în brațe tare, bucată de Românie frumoasă! Îți mulțumesc că exiști! Abia când tu nu vei mai fi pot spune că e totul pierdut. Până atunci, hai să ne ștergem lacrimile și mucii și să-i dăm înainte! Mulțumesc tuturor celor care au votat cu capul! Vă iubesc tare, că de-aia mă zbat!”, a conchis Angi Șerban.

După centralizarea a trei sferturi din procesele verbale, diferența dintre primele două poziții, respectiv între PSD și PNL, se menține la aproape șase procente, iar PMP și Pro România se mențin sub pragul electoral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel