Protestatar mort. Medic: Nebunia a atins cote inimaginabile!

Rodica Mitu / 20 aug 2018 / 18:38 Salveaza PDF Comentarii
 Spital
Descriere foto: Spital

Răzvan Constantinescu, medic primar medicină internă și gastroenterologie la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Iași, a precizat: „gazele lacrimogene fac rău oricui, însă nu provoacă decese”.

„Ziarişti consideraţi drept "serioşi" dezbat dacă pacientul decedat în spitalul din Alexandria a murit sau nu din cauza gazelor (!) Familia se chinuie să le explice că omul avea insuficienţă cardiacă, ei - nu şi nu - sigur gazele i-au făcut rău.

Dacă expunerea inconştientă la aglomeraţie şi miting anunţat cu violenţă ar fi precipitat decesul, asta s-ar fi întâmplat în câteva ore, proştilor! Nu după o săptămână. Ce nu e clar? Gazele lacrimogene fac rău oricui, nu numai celor care suferă de diverse afecţiuni, însă nu provoacă decese, ignoranţilor!

Dacă un pacient care are interdicţie de a mânca sărat se duce totuşi la restaurant şi mănâncă pizza, credeţi că proprietarul restaurantului e vinovat că i s-au umflat ăluia picioarele? Credeţi că e normal să ai astm bronşic şi să te duci ca tembelul să protestezi pentru nimic în apropierea jandarmilor care folosesc gaze lacrimogene?

Nu, e clar, nebunia a atins cote inimaginabile!”, a scris Răzvan Constantinescu pe Facebook.

Amintim că un bărbat în vârstă de 62 de ani a murit, la spitalul din Alexandria. El a fost la protestele din 10 august, iar în spațiul public se vehiculează ideea potrivit căreia a murit după ce a fost ”gazat”.  

 

Vezi și: Protestatar mort. Rudă a bărbatului, dezmințire: Cauza morțiiTe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26