Protestatar mort. Medic: Nebunia a atins cote inimaginabile!

Răzvan Constantinescu, medic primar medicină internă și gastroenterologie la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Iași, a precizat: „gazele lacrimogene fac rău oricui, însă nu provoacă decese”.

„Ziarişti consideraţi drept "serioşi" dezbat dacă pacientul decedat în spitalul din Alexandria a murit sau nu din cauza gazelor (!) Familia se chinuie să le explice că omul avea insuficienţă cardiacă, ei - nu şi nu - sigur gazele i-au făcut rău.

Dacă expunerea inconştientă la aglomeraţie şi miting anunţat cu violenţă ar fi precipitat decesul, asta s-ar fi întâmplat în câteva ore, proştilor! Nu după o săptămână. Ce nu e clar? Gazele lacrimogene fac rău oricui, nu numai celor care suferă de diverse afecţiuni, însă nu provoacă decese, ignoranţilor!

Dacă un pacient care are interdicţie de a mânca sărat se duce totuşi la restaurant şi mănâncă pizza, credeţi că proprietarul restaurantului e vinovat că i s-au umflat ăluia picioarele? Credeţi că e normal să ai astm bronşic şi să te duci ca tembelul să protestezi pentru nimic în apropierea jandarmilor care folosesc gaze lacrimogene?

Nu, e clar, nebunia a atins cote inimaginabile!”, a scris Răzvan Constantinescu pe Facebook.

Amintim că un bărbat în vârstă de 62 de ani a murit, la spitalul din Alexandria. El a fost la protestele din 10 august, iar în spațiul public se vehiculează ideea potrivit căreia a murit după ce a fost ”gazat”.  

Vezi și: Protestatar mort. Rudă a bărbatului, dezmințire: Cauza morții


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel