Protestatar în scaun cu rotile, la un pas de a fura arma unui jandarm

Mai multe imagini, în care un bărbat în scaun cu rotile este la un pas să smulgă arma unui jandarm, au fost prezentate la Antena 3.

Doi bărbați au reușit să fure arma jandarmeriței, la protestul din 10 august, după ce au lovit-o. Cei doi suspecți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, pentru acuzațiile de ultraj şi tulburarea liniştii publice. Aceștia au susținut că nu au dat în jandarm, ci în scutul acestuia,pentru a se distra.

"Structurile MAI au fost mobilizate pentru identificarea persoanelor care au sustras o armă individuală, vorbesc de o singură armă, pentru că au fost vehiculate foarte multe informaţii, trei arme, apoi a fost vehiculată informaţia de două arme. Este vorba de o singură armă care a fost sustrasă de la colega noastră care a fost pusă la pământ şi lovită cu bestialitate. Cazul a fost preluat de către Parchetul competent", explica, la o zi după protest, Militaru.

Imaginile cu bărbatul în scaun cu rotile au fost făcute publice la Antena 3. Pe înregistrare se poate observa cum acesta încearcă să-i sustragă arma din dotare, pe care o avea prinsă la brâu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel