Protestatar "făptuitor": Cine a spart luneta mașinii ministrului Barbu

Lunetă spartă Daniel Barbu
Lunetă spartă Daniel Barbu

Protestatarul Alexandru Alexe a dat, vineri, declaraţii în calitate de făptuitor în dosarul în care se fac cercetări privind incidentul în care a fost atacat ministrul Culturii, Daniel Barbu. El a declarat, la ieșirea de la Secția 10 de Poliție, că mai sunt doi suspecţi, posibil cetăţeni străini.

[caption id="attachment_378898" align="aligncenter" width="570"] foto: pesurse.ro[/caption]

Alexe a spus "că a scris şapte pagini, în care a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat, din punctul său de vedere, în seara incidentului", scrie Mediafax. Protestatarul le-a explicat anchetatorilor: "M-am agăţat de portbagaj, practic, pentru a-mi feri picioarele. Am bătut într-adevăr cu palma, dar în caroseria maşinii, pentru a atrage atenţia şoferului că se întâmplă ceva în spate".

Protestatarul susţine că poliţiştii mai au doi suspecţi care au fost surprinşi pe imagini şi care pare că se cunosc între ei, dar pe care el nu i-a mai văzut niciodată. El a mai ţinut să precizeze că atitudinea poliţiştilor i s-a părut a fi una profesionistă şi că aceştia doresc aflarea adevărului şi nu intenţionează să tergiverseze dosarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel