Protest vehement împotriva Sky News

Foto: Sky News
Foto: Sky News

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR) protestează vehement faţă de modul în care unii jurnalişti ai canalului Sky News au atacat nepermis România ca stat folosind manipularea, minciuna, corupţia.

CNMR apreciază în mod special activitatea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) care a apărat cu profesionalism statul român şi valorile sale, nepermiţând unei găşti transnaţionale să transforme încă odată România şi cetăţenii acesteia în ţinte.

De asemenea, CNMR remarcă şi apreciază poziţia fermă a Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor, una dintre puţinele instituţii politice ale statului român care au reacţionat în acest caz, precum şi poziţia Ambasadorului României în Marea Britanie, care a reacţionat prompt.

Această acţiune denigratoare se încadrează într-o campanie evidentă de distrugere a statului român şi a instituţiilor sale, cu interese externe şi interne, iar CNMR, caracterizată de spiritul naţional al organizaţiilor membre, nu va tolera niciodată atacarea pe nedrept a statului român, a cetăţenilor României, a valorilor şi tradiţiilor româneşti.

CNMR, în spiritul excelentei colaborări cu Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, va depune o notă de protest la sediul Ambasadei, astfel încât o anchetă în Marea Britanie să fie derulată în paralel cu cea a DIICOT din România.

AID este de părere că acest gest nu este îndreptat înspre statul britanic, care a demonstrat cooperare şi resposabilitate în acest caz, ci este menit să ajute instituţiile britanice în desfăşurarea acestei anchete. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel