Protest #ȘIEU. Ghiță, despre Mandachi: Mă aștept să facă precum Macovei

Sebastian Ghiță
Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță a avut prima reacție televizată după protestul declanșat de omul de afaceri Ștefan Mandachi, 15 minute de stat degeaba, pe 15 martie, la ora 15.00.

Am lansat un atac la adresa populismului și la adresa păcălelii, pentru că după zeci de ani să ne lăsăm iar amețiți cu filme și cu campanii de PR folositoare politic, este o păcăleală. Măcar unii dintre noi care ne dăm seama trebuie să o spunem sincer și clar. Da, avem nevoie de autostrăzi, trebuie să le facem, da, le vrem toți, dar nu le facem filmând păcăleli. Uitați-vă și dumneavoastră la calitatea filmării, la faptul că domnul din Suceava a folosit probabil un regizor. Nu mai ține chestia cu statul în trening și mângâiatul pisicii, construit 1 metru de autostradă, că ne dăm televizor.

'Este simplu să se facă autostrăzi dacă vrem'

Este simplu să se facă autostrăzi dacă vrem. Este simplu să vedem că firmele românești au fost distruse și nu mai pot participa la licitațiile de autostrăzi, că străinii, astăzi, vin, iau banii și îi duc în țările mamă ca să își salveze firmele  de la faliment, cum se întâmplă cu firmele italieniști. Este simplu că francezii vin și blochează toate licitațiile și fac aranjamente prin tribunale ca să fie blocate licitațiile. Este simplu de văzut că unele firme contractează lucrări de miliarde și nu lucrează decât de 100 de milioane pe an, iar întrebarea este de ce li se mai dau lucrări în continuare? Este simplu de făcut o unitate de analiză la Ministerul Transporturilor și oprită această practică'

Toate aceste chestiuni sunt simple de făcut. Nu ne trebuie filme și păcăleli să ne bucurăm de campanii electorale. Este simplu de făcut autostrăzi

Mă aștept să facă precum Monica Macovei, să își încalce promisiunea și să intre în politică, pe la USR, PLUS+', a declarat Sebastian Ghiță, prezent prin legătură telefonică, în emisiunea Violetei Romanescu, la România TV.

Vezi și:  PROTEST #ȘIEU. Chirieac: Lovitura zdrobitoare dată de DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel