PROTEST #ȘIEU. Cât au costat 15 minute de protest pentru România

Darius Muresan / 15 Martie 2019 / 15:34 Salveaza PDF Comentarii
Protest Piața Victoriei
Protest Piața Victoriei

Adrian Izvoranu a făcut un calcul în legătură cu pierderea pe care România a înregistrat-o în timpul protestului de 15 minute de azi. Calcului a fost efectuat la o cifră de aproximativ un milion de protestatari.

Calculul rapid efectuat de către directorul general al Confederaţiei Patronale din Industrie, Servicii şi Comerţ, în cazul în care un milion de români s-au alăturat protestului pentru construirea de autostrăzi, arată că România ar fi pierdut 20 de milioane de lei.

„Am făcut o socoteală. Protestul acesta, dincolo și înainte de orice, are un cost de aproximativ 20 de milioane de lei. Întreruperea muncii unui milion de oameni, atâta am presupus, nu știu dacă au fost un milion, dar dacă stau un milion de oameni, cam acesta este costul”, a precizat Adrian Izvoranul la România TV.

Amintim că la ora 15:00, în semn de protest, foarte multe persoane din România și-au oprit activitatea, acțiune prin care s-au solidarizat cu afaceristul Stefan Mandachi, cel care a construit primul metru din autostrada Moldova. În marile orașe traficul a fost paralizat.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23