Protest Sibiu. Felicia Filip: O demonstrație de civilizație

Soprana Felicia Filip, care a concertat duminică în Piaţa Mare, a apreciat că protestele de la Sibiu din weekend au fost o demonstraţie de civilizaţie.

Soprana le-a transmis românilor că în astfel de momente trebuie să analizeze lucrurile cu 'obiectivitate şi empatie', să-şi recunoască fiecare greşelile, astfel încât să se împace cu toţii, pentru s-au născut în acelaşi loc şi sunt 'fraţi'. 'Aici s-a făcut o demonstraţie de civilizaţie. În fiecare seară au respectat acest fenomen, muzica, şi apoi au venit ei, cu ideile lor, cu întrebările lor, cu pretenţiile lor, cu nerealizările lor. Până la urmă este vorba de o cerere de ajutor. (...) Sunt momente în viaţă în care ne răzvrătim: împotriva noastră, împotriva celui care ne iubeşte cel mai tare sau împotriva lumii.

Este firesc să existe asemenea momente. Important este să analizăm cu obiectivitate, cu empatie, dincolo de asta, cu acea iubire. Să nu uităm niciodată că ne-am născut cu toţii aici, într-un fel sau altul, noi suntem fraţi. Eu fac parte dintr-o familie numeroasă şi ştiu ce înseamnă un frate. (...) Dacă dincolo de tot ce se întâmplă acum, peste puţin timp, într-un fel sau altul, ne vom detaşa şi vom avea înţelepciunea să analizăm şi să vedem cât adevăr, cât s-a greşit, cine e de vină. În momentul acesta, dacă se strâng trei, sunt trei idei care se bat cap în cap, dacă se strâng cinci, sunt cinci', a declarat Felicia Filip duminică seară, după terminarea concertului din Piaţa Mare. Felicia 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel