Protest sănătate. 10.000 de persoane aşteptate la miting

Federaţia SANITAS organizează joi un protest în Piaţa Victoriei.

10.000 de persoane sunt aşteptate să participe joi la un miting organizat de Federaţia SANITAS, în Piaţa Victoriei din Capitală. Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea publică şi siguranţa participanţilor la acest miting.

"Acţiunea de protest are avizul comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice constituită la nivelul Primăriei Municipiului Bucureşti, iar la acţiunea de protest organizatorul estimează participarea unui număr de aproximativ 10.000 de persoane, din care aproximativ 7.000 din provincie", informează un comunicat al Jandarmeriei Bucureşti.

[citeste si]

Precizările Jandarmeriei

Jandarmeria Capitalei reaminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel