Protest Piaţa Victoriei. Hagiu (FORT): Mai e un hop

Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT) a renunţat la acţiunile de protest anunţate pentru vineri, 3 noiembrie.

"Suntem deja avansaţi cu discuţiile privind returnarea (unei părţi din acciză n.r), aşa că ne-am liniştit din punctul ăsta de vedere. Mai e de trecut un hop, cel al Consiliului Concurenţei, pe schema de ajutor de stat. O să încerc să mă văd cu ei în maximum o săptămână, dar Guvernul, din punctul meu de vedere, a cedat. Atâta timp cât discută despre schema de returnare, suntem OK', a spus Hagiu.

Acesta a precizat, totodată, că federaţia nici nu a reuşit să obţină autorizaţie de la Primăria Capitalei, pe motiv că 'Piaţa Victoriei e închiriată'. 'Tot nu aveam cum să facem protestul din Piaţa Victoriei, din cauza faptului că răspunsul de la primărie ne arată că e cumva 'închiriată' Piaţa Victoriei, deci ne-au dat refuz de autorizaţie, dar nu ne-am supărat. Într-un fel a picat bine, pentru că sunt discuţii avansate la Guvern', a mai spus Hagiu, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Totodată, preşedintele FORT a mai adăugat că în situaţia în care va apărea vreun blocaj în discuţii, protestele vor reveni în centrul atenţiei.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel