Protest, Piața Victoriei. Obiecte găsite asupra unui protestatar, în această seară

Peste 1000 de persoane își strigă nemulțumirile, în Piața Victoriei, în a patra seară de miting. Antena 3 a prezentat două imagini cu obiectele confiscate de la un protestatar.

Protestatarii au aprins lanternele telefoanelor mobile, au cântat imnul naţional şi au scandat "Demisia, demisia".

Jandarmii au scos din rândul celor care protestează în Piaţa Victoriei o persoană aflată în stare de ebrietate, care profera injurii la adresa celor din jur.

De asemenea, au fost găsite mai multe obiecte folosite la protest, asupra unei persoane din mulțime, prezentate la Antena 3.

Tânărul a fost condus la secţia de poliţie, unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.  Bărbatul este bănuit, de asemenea, de faptul că ar fi participat la violenţele din data de 10 august.

Printre cie prezenţi se află şi mulţi părinţi cu copii mici.  Participanţii la protest flutură steaguri tricolore şi ale Uniunii Europene. 

Traficul a fost restricţionat pe Şoseaua Kiseleff, de la străzile Arhitect Ion Mincu şi Paris către statuia Aviatorilor, din cauza protestului antiguvernamental, potrivit Poliţiei Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel