PROTEST PIAȚA UNIVERSITĂȚII. Oamenii îl așteaptă pe Klaus Iohannis

Numărul protestatarilor din Piața Universității a scăzut dramatic.

Sâmbătă, doar câteva sute de oameni au ieșit, până la această oră, în Piața Universității din București, la o săptămână dupa tragedia din clubul Colectiv.

(w670)

Oamenii așteaptă să vină și Klaus Iohannis, dar rămâne de văzut dacă președintele va alege să vină în această seară să le vorbească oamenilor.

În mulțime să află și "Stegarul Dac", simbol al protestului din 2012. Mulțimea este împărțită, ca de obicei, între Fântână și Teatrul Național.

Vineri seara au fost până în 8.000 de persoane. Vârful de oameni veniţi la proteste a fost acum patru zile când au fost aproape 30.000 de oameni.

Amintim că vineri seara au fost şi incidente în Piaţa Universităţii. Oamenii s-au luat la harţă în momentul în care câţiva dintre protestatari au strigat sloganuri împotriva preşedintelui Klaus Iohannis. Mai mult, a fost un alt moment încordat, în care oamenii s-au certat şi s-au îmbrâncit pe o scenă care a fost ridicată. Oamenii nu au fost de acrord să se vorbească de la tribună şi i-au huiduit pe toţi cei care s-au urcat pe scenă. Aceasta a fost ulterior dată jos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel