Urmărește emisiunea live


PROTEST PIAȚA UNIVERSITĂȚII împotriva imunității. În jur 30 de oameni prezenți

Un nou protest față de imunitatea parlamentară și folosirea sa drept "paravan pentru infractori" fusese anunțat duminică, începand cu ora 16.00, în Piața Universității din Capitala. Până în prezent și-au anunțat pe Facebook prezența la eveniment circa 2.700 de persoane. 

În "mediul offline", lucrurile au stat cu totul diferit. În momentul redactării acestei știri, doar 30 de persoane au venit în Piața Universității pentru a protesta. Cu toate acestea, există estimări că numărul protestarilor ar putea să crească în orele următoare, informează Realitatea TV.

"50 PATRIOȚI ADEVĂRAȚI ÎN PIAȚA UNIVERSITĂȚII ȘI PE URMĂ AVEM PRETENȚIA SĂ VINĂ PRESA SĂ FILMEZE. CE????? MI-E SCÂRBĂ", a fost comentariul unui internaut postat pe pagina evenimentului.

"Ne vedem în Piața Universității duminică. Milităm pentru menținerea imunității doar pentru declarații politice. Nu dorim folosirea ei ca paravan pentru infractori! Parlamentarii continuă să își bată joc de popor și de justiție, ignorând mesajul transmis în noiembrie de stradă. E timpul să le reamintim de ce am ieșit în noiembrie! Senatul a respins, miercuri, cererea DNA de încuviințare a arestării preventive pentru senatorul PSD Dan Șova, iar pe 12 februarie a respins solicitarea Parchetului General de încuviințare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian. Camera Deputaților a respins, pe 11 martie, cererea de încuviințare a urmăririi penale în cazul deputatului UDMR Laszlo Borbely", se arată în anunțul postat pe Facebook.

Vineri seară au protestat în Piața Universității din Capitală în jur de 300-400 de persoane față de folosirea imunității parlamentare "ca paravan pentru infractori".

VEZI ȘI: SONDAJ IMUNITATE PARLAMENTARĂ. Scor strâns între două variante. Votează pro sau contra

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel