Protest, legile Justiţiei. Dragnea, REACŢIE după sondajul DC News

DC News a realizat un sondaj pentru a vedea ce părere au românii în legătură cu protestele care sunt anunţate în România, după modificările aduse legilor Justiției, anunțate de ministrul Justiției, Tudorel Toader. Rezultatul acestui sondaj a fost prezentat, duminică seară, în emisiunea prezentată de Radu Tudor, invitat fiind chiar Liviu Dragnea.

La întrebarea ”Este justificat protestul împotriva modificării legilor justiției?”, 69% dintre cititorii DC News au răspuns ”Nu”, în timp ce restul consideră că manifestația este justificată. De menţionat că numărul respondenților a fost 35.596.

Informaţiile au fost prezentate, în direct, de jurnalistul Radu Tudor. Liviu Dragnea, prezent în emisiune, a declarat, după ce a fost prezentat sondajul, următoarele: „Sistemul nu se lasă uşor. Sunt ani de zile de construcţie, de legături făcute, ştiute, neştiute, la vedere, obscure. Aici nu e vorba neapărat de oamenii care sunt acolo, ci de un concept, care a fost gândit şi pus în practică, an de an. Nu este uşor, dar cu răbdare - eu, asumându-mi toate riscurile -, acest proces de însănătoşire a sistemului trebuie dus la capăt.”

(w670)

Mai multe despre sondajul realizat de DC News puteţi citi aici: SONDAJ de ULTIMĂ ORĂ. Ce cred românii despre PROTESTELE împotriva modificării legilor justiției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel