Protest la sediul Avocatului Poporului. Ce-au făcut când i-a chemat Ciorbea la discuţii

Victor Ciorbea
Victor Ciorbea

Mai mulţi membri ai Organizaţiei de Tineret a Partidului Mişcarea Populară au protestat miercuri, 20.02.2019, în jurul orei 14,00, la sediul Instituţiei Avocatul Poporului, anunţă Avocatul Poporului.

Aceştia au cerut Avocatului Poporului să sesizeze Curtea Constituţională cu privire la OUG care modifică legile justiţiei şi unele regulamente privind admiterea la INM, ordonanţă care nu a fost până în prezent publicată în Monitorul Oficial. Ordonanţa de urgenţă a fost adoptată, marţi, în şedinţa de Guvern, astfel cum a anunţat domnul Tudorel Toader, Ministrul Justiţiei. Ministrul a subliniat că propunerile de modificare au venit din partea CSM.

La scurtă vreme, după ce li s-a cerut să desemneze câţiva reprezentanţi pentru a discuta cu domnul Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, protestatarii au încetat manifestaţia, părăsind zona.Cu ocazia manifestaţiei, cei în cauză nu au depus nicio sesizare şi niciun fel de documente în susţinerea solicitărilor formulate, se arată într-un comunicat transmis de către Avocatul Poporului.

Vezi şi: Astrologul DCNews răspunde LIVE cititorilor

Mircea Drăghici: Îmi depun candidatura

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel