Protest la Guvern. Doi jandarmi răniți, patru protestatari duși la Poliție

Protest guvern
Protest guvern

Patru manifestanţi din Piaţa Victoriei au ajuns la Poliţie după ce au aruncat cu diverse obiecte către jandarmi, doi dintre aceștia fiind răniți. 

"Ca urmare a incidentelor înregistrate în Piaţa Victoriei, când un grup de protestatari a forţat dispozitivul de jandarmi, şi au aruncat cu diverse obiecte către ei, patru persoane au fost conduse la secţia de poliţie în vederea identificării acestora şi luării măsurilor legale.

De asemenea, doi jandarmi au fost răniţi în urma incidentelor provocate având nevoie de îngrijiri medicale. Nu tolerăm acte sau gesturi care pun in pericol siguranţa cetăţenilor ;i vom acţiona de fiecare dată pentru combaterea lor", a transmis Jandarmeria Bucureşti.

Instituţia susţine că jandarmii au acţionat cu bună credinţă "pentru evitarea creării unei stări de pericol şi pentru a opri acţiunile violente care puteau pune în pericol viaţa şi integritatea corporală sau sănătatea persoanelor".

În legătură cu cei doi jandarmi răniţi se vor face acte de constatare pentru infracţiunea de ultraj şi vor fi înaintate Parchetului competent, urmând să aibă loc verificări pentru identificarea autorilor, adaugă Jandarmeria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel