PROTEST la Cluj-Napoca împotriva restricțiilor și a vaccinării obligatorii - foto

Mai multe proteste au loc duminică în București și în mai multe orașe din România, printre care amintim Cluj-Napoca, Sibiu sau Oradea.

La Cluj-Napoca, oamenii au realizat un flashmob în fața Prefecturii. Au afișat mesaje precum 'Libertate', 'Stop Dictaturii!'. De asemenea, clujenii au solicitat ca vaccinarea să nu devină obligatorie. 

Amintim că peste 1.000 de persoane, potrivit Jandarmeriei, au venit, duminică după amiază, la o acţiune de protest faţă de proiectul de lege referitor la vaccinarea obligatorie, aflat în dezbatere parlamentară, organizarea acestei întruniri fiind a Alianţei Părinţilor. 'Nu împotriva vaccinării, dar pentru LIBERTATEA de a decide', a fost sloganul anunţat de către iniţiatorii acţiunii - Alianţa Părinţilor şi alte patru asociaţii, Pro Consumatori, Medici pentru Consimţământ Informat, Neamunit şi Pro Decizii Informate.

Cei prezenţi au spus că sunt nemulţumiţi că în proiectul de lege privind vaccinarea persoanelor în România aflat în dezbaterea Camerei Deputaţilor sunt conţinute prevederi referitoare la obligativitatea vaccinării pentru întreaga populaţie, atât copii cât şi pentru adulţi, dar şi la unele amenzi uriaşe în caz de refuz.

La manifestaţia care a început în jurul orei 15,00 în Parcul Izvor din faţa Palatului Parlamentului s-au alăturat şi membri ai formaţiunii politice Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), printre care şi copreşedinţii partidului - Claudiu Târziu şi George Simion.

Vezi și PROTEST cu scandal în Stockholm. Suedezii au ieșit în stradă împotriva restricțiilor - VIDEO

Vezi și PROTEST de amploare la Viena împotriva Guvernului și a restricţiilor - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel