DRUMUL MORȚII din Buzău: deces în aproape fiecare familie! PROTEST după moartea fetiței de 2 ani

FOTO: Captură Digi24
FOTO: Captură Digi24

Peste 60 de persoane au protestat pe un drum european care trece prin județul Buzău după ce o fetiță de 2 ani a murit într-un accident grav. 

Locuitorii unei comune din Buzău au protestat în weekend pe Drumul European 85 după ce o fetiță de 2 ani și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație, scrie Digi24.ro.

Oamenii sunt nemulțumiți că autoritățile nu au amenajat un sens giratoriu care să facă legătura cu șoseaua și spun că în aproape fiecare familie a fost câte un deces din cauza ”drumului morții”. Mai mult, au fost strânse semnături în speranța că autoritățile vor lua măsuri. 

Autoritățile locale caută scuze și spun că abia au reușit să facă un drum de colectare, pietruit. 

Poliția a deschis o anchetă în urma accidentului 

Patru persoane au fost rănite, între care şi o fetiţă de doi ani, în urma coliziunii dintre două automobile ce a avut loc joi seara pe DN 2, între localităţile buzoiene Costeşti şi Spătaru. Din păcate, fetița a decedat din cauza leziunilor grave. Tatăl fetiței continuă să fie în stare gravă în spital. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Marie Vrapciu, a precizat că un autoturism condus de o şoferiţă de 26 de ani din Gherăseni, din direcţia Bucureşti către Buzău, la ieşire din localitatea Costeşti, a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de un bucureştean de 43 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel