EXCLUSIV  Protest Kovesi. Deputat: Se vor mobiliza. E un antrenament pentru…

Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES
Laura Codruța Kovesi FOTO AGERPRES

O serie de proteste pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi au fost anunţate pe Facebook pentru ziua de vineri.

Joi, în cea mai nouă ediție a emisiunii „Borza Analytica" de la DCNews, deputatul independent Remus Borza, întrebat dacă oamenii se vor mobiliza pentru a participa vineri la protestul anunțat în Piața Victoriei pentru susținerea lui Kovesi, a făcut următoarele precizări:

„Cioloșiștii, USR-iștii, hastagiștii, soroșiștii, corporatiștii se vor mobiliza pe rețelele de socializare. Este un antrenament pentru europarlamentare, în a testa capacitatea de mobilizare și susținerea populară pentru acele partide care vor justiție cu orice preț. Inclusiv cu prețul călcării în picioare a drepturilor omului".

De asemenea, deputatul independent Remus Borza a declarat: „Nu știu în ce măsură începerea urmării penale în România poate să mai aibă vreun efect în ceea ce privește desemnarea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror-șef al Parchetului European. Din punctul meu de vedere, zarurile au fost aruncate. Marile grupuri ideologice din Parlamentul European, în frunte cu popularii europeni, și-au anunțat susținerea în mai multe state care contează în tot acest raport de forțe. Germania, Franța, Olanda o susțin pe Laura Codruța Kovesi".

Declarațiile complete AICI.

Amintim că Laura Codruţa Kovesi a fost revocată, la data de 9 iulie 2018, de la conducerea DNA, după ce preşedintele României a dat curs deciziei CCR, care îi impunea emiterea unui decret de revocare din funcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel