EXCLUSIV  Protest INEDIT la PSD. Dide: Ne țin ca să PLECE Liviu Dragnea

Cristian Mihai Dide, unul dintre protestatarii prezenți frecvent la sediul PSD și devenit cunoscut după ce s-a urcat într-un copac pentru a scăpa de jandarmi, a povestit tot episodul la DCNews Live. 

El spune ca s-a urcat în copac pentru a nu fi ridicat de jandarmi, iar astfel ar fi vrut să mai strige cuvinte împotriva PSD-ului. Nu a mai apucat pentru că jandarmii i-au luat boxa cu ajutorul căreia se făcea auzit. 

"Eram în fața sediului PSD alături de mai mulți protestatari. Cunosc atitudinea Jandarmeriei din ultimele șase luni de proteste. Voiam să mai rămân la fața locului. Acesta este motivul pentru care m-am urcat în copac. Am vrut să mai rămân acolo să le mai adresez câteva cuvinte. N-am putut să le mai adresez foarte multe pentru că mi-au luat boxa. Pentru că aveam o altă întâlnire programată la ora 7 și știam că la secție te ține în jur de oră, o oră și jumătate a trebuit să mă dau jos. Cam așa îmi calculasem timpul. M-am dat liniștit jos, apoi la secție, o oră și jumătate, ca să îmi completeze procesul verbal. Cam atât le ia," a spus Dide la DCNews Live.

Nu știu dacă e atat de greu să completeze procesul verbal, sau motivul pentru care ne rețin acolo este să plece Liviu Dragnea de la sediul PSD. La început, Jandarmeria mă mai întreba care este problema mea, dar acum au renunțat să mai facă lucrul ăsta. Vin, te anunță că ești în ilegalitate, după părerea lor. Au lecția învățată, au un ordin dat," a mai spus Ciprian Mihai Dide. 

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel