Protest inedit al șoferilor gălățeni - GALERIE FOTO

Șoferii gălățeni au dat frâu liber imaginației. Ei au dat viață gropilor din asfalt, desenând in jurul lor flori și fluturași, în semn de protest.

În perioada 9-10 mai 2015, șoferii gălățeni supărați pe autorități și deranjați de gropile din asfalt, s-au înarmat cu spary-uri colorate și au colorat gropile din oraș. Multe dintre desene au fost însoţite de mesaje sugestive la adresa autorităţilor locale.

„Acum e rândul nostru, al şoferilor, să semnalizăm gropile după propria imaginaţie: prin fluturaşi, gărgăriţe, iepuraşi, pisicuţe sau chiar balauri. Poate aşa îi vom determina pe cei de la Primărie să ne respecte pe noi, şoferii, ca plătitori de taxe locale şi de drum. Adunarea va avea loc pe data de 9 mai, începând cu orele 22:00, în parcarea Stadionului Dunărea Galaţi, unde se va stabili traseul pentru desenat gropile. Aşteptăm şoferii alături de noi în număr cât mai mare", a declarat Bogdănel Manea, unul dintre iniţiatorii protestului.

Este a doua oară când şoferii din Galaţi protestează în această manieră. "Anul trecut, mai pe tăcute, Primăria a acoperit o parte din gropile pictate. Însă nu pe toate. Să vedem ce fac acum", a declarant Constantin Sârbu, unul dintre protestatari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel