Protest în plen al deputaţilor USR: HOŢII! Pancarte A3

Deputaţii grupului USR au declanşat, miercuri, un protest spontan în sala de plen a Camerei Deputaţilor.

Deputaţii grupului USR au declanşat, miercuri, un protest spontan în sala de plen a Camerei Deputaţilor faţă de continuarea dezbaterilor asupra legilor 'Comisiei Iordache'.

Aceştia afişează coli albe pe care scrie 'Hoţii!'. Deputatul USR Stelian Ion, - membru în Comisia specială pentru legile Justiţiei - expune motivele protestului de la o portavoce, întrucât microfonul a fost tăiat de preşedintele de şedinţă, Gabriel Vlase.

Parlament

foto: capură video Realitatea TV

Disputele au apărut după ce, ca urmare a epuizării timpului de dezbateri asupra articolelor din statutul procurorilor şi judecătorilor, s-a trecut la vot, fără susţinerea amendamentelor. 

Preşedintele USR Dan Barna a spus că acest lucru este absurd. 

"Am sentimentul că trăim într-o piesă a absurdului. De la tribuna Parlamentului spunem: nu putem avea dezbateri pe o lege a justiţiei acestei ţări pentru că am consumat timpul de dezbateri. Vai, ce ghinion pentru România! O să o adoptăm din pix. Vă întreb: cum să nu putem avea dezbateri pe o lege de o importanţă naţională. Nu putem fi atât de ridicoli cu toţii. E absurd.(...) Trebuie să susţinem amendamentele. Nu putem avea dezbateri? Suntem absurzi. Hai să plecăm acasă dacă suntem atât de idioţi", a spus Barna.

Deputaţi liberali au ieşit din sală. "Considerăm că Parlamentul trebuie să aibă un spirit civilizat de dezbatere, astfel încât oamenii să se regăsească în această instituţie. Circul nu face bine. Vom rămâne în plen pentru a dezbate amendamentele. Sperăm să calmăm spiritele. Suntem unici în Europa", a declarat Raluca Turcan (PNL).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel